در قسمت آموزش آشپزی با طرز پخت انواع گوشت و غذاهای مختلف آشنا می شوید. ما اینجا برای شما هستیم؛ شادی جویان و همراهان همیشگی مجله تصویر زندگی. میت لوف یکی از آن غذاهای خوشمزه و نوستالژیک است که بسیاری از مردم هرگز به این اندازه از آن لذت نخواهند برد. شنیتسل را می توان با برنج یا نان سرو کرد.
مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت
250 گرم آسیاب
2 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد پیاز بزرگ
1 uf
سیر 2 یا 3 حبه
1.5 قاشق غذاخوری سبزیجات خشک (اختیاری: ترخون، مرزه، جعفری)
1.5 قاشق غذاخوری آرد نخودچی یا آرد نان
پودر تخم گشنیز به میزان دلخواه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان دلخواه
آماده سازی: 75 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
کل زمان پخت: 105 دقیقه
طرز تهیه میت لوف با سیب زمینی خام
ابتدا سیب زمینی و پیاز را با کره بمالید و آب آن را بگیرید.
در یک کاسه، گوشت چرخ کرده، سیر ریز خرد شده، تخم مرغ، نمک، ادویه جات، پودر آشپزخانه و سبزی های معطر را با هم مخلوط کنید.
خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و چسبناک شوند.
یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بعد از این مدت یک سایز نارنگی کوچک از مواد می گیریم و با دست یا به شکل دلخواه درست می کنیم.
در تابه ای روغن بریزید (ترجیحاً سرخ کنید) و حرارت دهید تا داغ شود.
مواد را در ظرفی بریزید.
طرفی را که خوب سرخ شده برگردانید.
با دور دلخواه سرو کنید.
هنر درست کردن کوفته
از آب پیاز زیاد استفاده نکنید تا کتلت بافت صافی داشته باشد.
به جای حبه سیر می توان از پودر سیر استفاده کرد.
اگر مقدار چربی گوشت کم باشد بهتر است زیرا ممکن است در حین سرخ کردن کتلت ها جمع شوند و شکل خود را از دست بدهند.
در مایع کتلت از آرد گندم یا آرد سفید استفاده نکنید تا کتلت ها خشک نشوند.
سیب زمینی خام روغن کمتری برای پختن مصرف می کند
دقت کنید که روغن داخل ماهیتابه به اندازه کافی داغ باشد تا کتلت به تابه نچسبد
مشاهده متن کامل: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-کتلت
- ۰ ۰
- ۰ نظر